Overleden – Mijn lieve broer Clark Klimsop

klimsop

Jullie zullen het niet geloven, maar het is de waarheid.

[quads id=1]

Vanmorgen kreeg ik een telefoontje uit Suriname dat mijn broer Clark is overleden.
Ik moet nog steeds uit deze slechte film stappen.
Hoeveel kan een mens dragen.

Ik ben er erg kapot van.
Mijn lichaam en geest zijn kapot.

Ik ben blij dat ik lieve vrienden heb die mij helpen om dit te kunnen verwerken, want het is erg zwaar.

Aan de gelovigen onder ons wil ik vragen bid voor mij en mijn familie.

Dit is niet te bevatten.
Vandaag is mijn broer Ronald naar zijn laatste rustplaats begeleid. Volgende week woensdag is mijn broer Clark aan de beurt.

Rust zacht mijn lieve broers.

Bekijk de gegevens rondom de uitvaart onder de foto

klimsop

Kom allen die vermoeid en belast zijn ik zal u rust geven:
Matt11:18.

Diep bedroefd, maar blij dat verder lijden hem bespaard is gebleven maken wij bekend dat op 27 maart 2018 onze lieve broer, oom, zwager, neef, vader en opa : Clark, Armand, Klimsop is heengegaan. Ook bekend als Kebè. Hij was zoon van wijlend Purcival Klimsop en Rosalina Aaron en oud voetballer van SV Transvaal.

Clark, Armand Klimsop

Geboren Paramaribo 26-6-1949
Overleden Paramaribo 27-3-2018

De uitvaart vindt plaatst op woensdag 4 april te Marius Rust. Afscheid in de grote aula van 15.00u – 16.00u, waarna er een rouwdienst zal plaatst vinden van 16.00u – 17.00u. Omstreeks 17.00u wordt Clark naar zijn laatste rustplaatst begeleid.

Rust zacht lieve broer.

Namens de diep bedroefde kinderen:
Ingrid, Kenneth, Denise, Oreesia, Ryan, Brian, Shahira, Euredice, Clarissa, Randall, Rivaldo en stiefdochter Melissa.

Broers en zusters:
Ramon, Stanley, Ilse, Henna, Lucy, Glenn, Glione en Julièn.

Namens de nabestaanden:
Glione Klimsop

[quads id=1]
klimsop
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.