Leysha Curiel is 3 jaartjes oud en heeft een tumor in haar ruggenwervel

curiel

Zo lief dat je bent dat ik het niet ontkent💘
Je bent dapper lieve Leysha. Je staat er niet alleen voor

[quads id=1]
lieve mensen sinds maart 2018 is er bij Leysha (3 jr.) een tumor in haar ruggenwervel geconstateerd. Het is snel gegaan. Van hikkend lopen naar helemaal niet meer lopen. Zij is onder behandeling van chemotherapie.

Leysha is ontzettend sterk en dapper! Zij verdient dit niet net zoals vele andere kindjes! Ik was werkzaam als zzpr trainer in Den Haag. �Doordat Leysha in het AMC ligt en door alle onderzoeken en opnames is het onmogelijk om te werken.
[quads id=1]
Ik moet Leysha mentaal en fysiek ondersteunen door dit lange traject. Aangezien niet alles vergoed wordt, vragen wij nog een keer alles te delen en een donatie te doen.

Door dik en dun hebben jullie laten zien dat jullie achter Leysha en ons gezin staan. ( al het geld is bedoeld om Leysha te ondersteunen. Ik zal een Instagram LeyshaCuriel aanmaken. Hierop zal ik dagelijks leuke video’s plaatsen Iedereen heel erg bedankt. �
Link nieuwe leysha 👉🏻 https://www.doneeractie.nl/leysha-traject-ondersteun…/-27669 ��Wij vrienden, familie en kennissen willen er alles aan doen om deze ziekte de wereld uit te krijgen en onze lieve Leysha te steunen in deze tijd💘.
[quads id=1]
Op 10 juni 2018 zal ik ook voor kika rennen donatie gaan naar de fonds we hebben al meer dan 5000 opgehaald jullie zijn kanjers💞

Bekijk hier wat foto’s en video’s:

Levy https://www.runforkika.nl/run-for-leysha

👆🏻 🙏🏻

Levy Curiel

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.