Video – Delen van Paramaribo onder water! Waarschuwing voor windstoten

regen Paramaribo

‘Een storing oefent invloed uit op het weer in ons land. Het systeem beweegt zich vanuit het oosten naar het westen toe’. De Meteorologische Dienst waarschuwt dat tijdens de buien ook windstoten zich kunnen voordoen.
[quads id=1]

Straten in Paramaribo

Door de aanhoudende regen die op eerste Paasdag begon zijn verschillende straten in Paramaribo en de rest van het land en landbouwgebieden ondergelopen.

Sterkte windstoten

De voorspelling voor de rest van de dag is: Bewolkt met van tijd tot tijd buien, soms met onweer en sterke windstoten. Op sommige plaatsen zijn de buien zwaar.
Naarmate de avond vordert, zullen de buien minder worden, vooral in het noordoosten.
[quads id=1]
De wind varieert tussen noordoost en oost, met snelheden tussen 0 en 25km/u. Af en toe is er een toename in snelheid; ook kort vóór en tijdens buien, soms tot 35km/u, meldt de Meteorologische Dienst.

Mogelijk mist

De verwachting geldig van 07.00 uur 3 april tot 07.00 uur 5 april is: ‘Sterke afname in regenval. Aan het eind van de nacht ontstaat er nevel, mogelijk mist, in bepaalde gebieden’.
Bekijk hier een video over de regen:
[quads id=1]

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.