Ridgely, Jowie, Quin, Darry en Chelvaro uit Suriname betrokken bij mishandeling

politie Suriname

De politie van het ressort Rijsdijk in Suriname kreeg op zaterdag 3 maart de melding van een vechtpartij die gaande was op een parkeerterrein van een supermarkt in Suriname, waarbij een manspersoon mishandeld is geworden.
[quads id=1]

Supermarkt in Suriname

Ter plaatse is de beller aangetroffen. Het betreft de winkelier die verklaarde dat zijn zoon is mishandeld door vijf jongemannen variërend in de leeftijdsklasse van 16 en 18 jaar. Het slachtoffer heeft letsels opgelopen. Hij verklaarde zonder enige redenen, mishandeld te zijn geworden door de vijf jongens die eerder op de avond een alcolholische drank hadden gekocht.
[quads id=1]

Camerabeelden zijn beschikbaar

De jongeman is aangevallen tijdens het afsluiten van de winkel. De verdachten verlieten de plek voor de komst van de politie. Op camerabeelden zijn de verdachten Quin K. (14), Darry B. en Chelvaro H., beiden 21 en de 17-jarigen Ridgely B. en Jowie J. door de politie in beeld gebracht, opgespoord en en aangehouden.

2 aangehouden

politie Suriname

Ridgely en Jowie zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De drie anderen zijn na verhoor heengezonden.
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.