23-jarige dronkaard rijdt bromfietser aan te Flora Paramaribo

dronken paramaribo

De 23-jarige Rainier S. is op zondag 25 maart door de politie van het ressort Flora te Paramaribo in verzekering gesteld.

Op een kruising in Paramaribo

Rainier heeft op die bewuste dag onder invloed van alcohol plaatsgenomen achter het stuur van zijn voertuig. Op de kruising gevormd door de Floralaan en de Watrakanoestraat haalde hij zijn voorrijder in.

Naar AZ Paramaribo

Bij die manoeuvre reed hij een bromfietser die een rechtse bocht beschreef op de andere rijhelft aan.
Met zware letsels is de gewonde bromfietser per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Schade is erg

Hij is ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen. De materiële schade aan de voertuigen is aanzienlijk.

dronken Paramaribo
voorbeeldfoto
Te veel gedronken

De veroorzaker bleek onder invloed te hebben gereden. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau.

Blaastest van de politie

Bij een blaastest heeft hij 300 microgram per liter uitgeademde alcohollucht geblazen. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram.

Rainier is na zijn ontnuchtering voorgeleid en ingesloten na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.