Video – 1e Paasdag in Suriname. Twee jongeren overlijden na verschrikkelijk ongeval

overleden Suriname

Twee personen hebben vanmorgen het leven gelaten bij een verkeersongeval in Nickerie te Suriname. Het gaat om André Wonokarijo (22) en Samentha Wirjomenggolo (17).
[quads id=1]

In Nickerie

De politie van het ressort Waldeck heeft omstreeks 05.30 uur een melding gekregen van een verkeersongeval aan de Van Idsingaweg, bij de Rotterdamsluis in Nickerie.

Nickerie rivier in Suriname.

[quads id=1]
Bij aankomst werd een personenvoertuig (Toyota Vitz) over de kop aangetroffen, in de Nickerierivier in Suriname. Volgens de politie zaten drie personen in de auto. De bestuurder heeft waarschijnlijk met een hoge snelheid gereden tegen de betonnen verhoging bij de sluis, waardoor het voertuig over de kop is gegaan en in de rivier terecht kwam.

Uit het water gehaald

Met behulp van de brandweer zijn de lijken geborgen en het voertuig uit het water gehaald.

Foto Actionnieuws Suriname

[quads id=1]

Bestuurder is lid van het KPA

De bestuurder, K. J., die lid van het korps penitentiaire ambtenaren, is afgevoerd naar het politiebureau in verband met het onderzoek. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. De ontzielde lichamen zijn in beslag genomen voor obductie. Nickerie telt nu 5 verkeersdoden. Landelijk is het aantal verkeersdoden voor dit jaar gestegen naar 18.

Bekijk hier de video:

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.