Overleden – Onze innig geliefde moeder Carmen Groenewoud

Overleden Groenewoud

Voorbij,
Is nu haar levensbaan, zij is tot God nu opgegaan.
Bevrijdt van alle angst en druk, zal zij nu genieten van God’s geluk

Met verslagenheid, maak ik Loraine Groenewoud, beter bekend als Loraine Boldewijn of zoete, dochter van wijlen Lensy Boldewijn (oom Bol), mede namens mijn man Navarro Asenko en de kinderen Rowenshio, Roshaidy, Ty-Shawn en Navarro(junior) bekend, dat van ons, op 23 maart 2018, is heengegaan, onze innig geliefde moeder, schoon-en grootmoeder,

Carmen Albertien Groenewoud

Op de gezegende leeftijd van 69 jaar.
Ze was beter bekend als vrouw Carie of vrouw Carmen van de Richard Voullaire straat, jaren lang was zij kapster wonende op voornoemd adres. Voorheen heeft ze gewerkt als gediplomeerd kapster bij de kapsalons Charmes en Rani.

In leven was zij dochter van wijlen Petrus (oom Piet) Groenewoud en wijlen Henriëtte Groenewoud – van Kallen (tante Jet)

De uitvaart vindt plaats op dinsdag 3 april 2018 op de begraafplaats Mariusrust aan de Dr Sophie Redmondstraat
Afscheid nemen vanaf 3 uur, gevolgd door een rouwdienst om 4 uur.
De ter aarde bestelling vindt om 5 uur plaats op de begraafplaats aldaar.

Op maandag 2 april 2018 wordt de gebruikelijke singi netie gehouden ten huize van de overledene aan de voetbal straat 11, omgeving toekomst weg

Rust in vrede lieve en onvervangbare moeder, schoon-en grootmoeder.

De Here hebbe uw ziel.

[quads id=1]
Overleden Groenewoud
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.