Video – Paasboodschap van Ministerie van Binnenlandse Zaken voor Suriname

paasboodschap Suriname

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken is verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid op het gebied van religieuze aangelegenheden.
[quads id=1]

Christelijk feest in Suriname

Pasen is het belangrijkste christelijke feest. In de videolink hieronder worden vier Christelijke leiders de mogelijkheid geboden een paasboodschap over te brengen aan de totale Surinaamse samenleving.


[quads id=1]
De boodschap van Pasen is dat er zonder hoop geen verandering is. In het Nieuwe Testament komen er veel momenten voor over genezing door de Here Jezus Christus wat de boodschap van hoop versterkt.

Video boodschap

Woorden van dominee Diana de Graven van de Hervormde Kerk Suriname in de videoboodschap die door het ministerie van Binnenlandse Zaken is uitgegeven.

Pasen is het moment om de opstanding van Christus uit de dood te gedenken. Volgens de dominee is het paasverhaal een aanmoediging om je nooit neer te leggen bij de dood maar om te kiezen voor de mogelijkheden van het leven. Dat is ook de boodschap die Jezus geeft aan Maria Magdalena wanneer ze staat bij het lege graf. Hopen is geloven in mogelijkheden, zegt De Graven.

Hoopvol Suriname

Hoop is dan niet alleen vrijheid van wat mogelijk is maar ook vrijheid voor wat onmogelijk wordt geacht. En die mogelijkheid om te veranderen dragen wij allemaal in ons mee, aldus de dominee. Namens de Hervormde Kerk Suriname wenst ze Suriname een hoopvol en gezegend Pasen toewensen.
[quads id=1]

Vergevingsgezindheid, hoop en steun

Stanley Soeropawiro, beleidsadviseur van het ministerie van Binnenlandse Zaken vroeg de belijders van het Christendom om de boodschap van Pasen ook naar de andere groepen duidelijk over te brengen. De elementen die daarin zitten zoals vergevingsgezindheid, hoop en steun als natie meenemen.
Bron: DeBoodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.