Video’s – Meer over de verschrikkelijke moord op de ondernemer te Suriname

roofmoord Paramaribo

Een lijdensweg van zes kilometer hebben moeder en zoon donderdagochtend te voet moeten afleggen, voordat zij eindelijk voor hulp konden aankloppen bij de supermarkt op de hoek van de Javaweg en de Zwartbontstraat te Lelydorp Suriname
[quads id=1]

Winkelierster in Suriname

“Ze waren bebloed en in shock”, vertelt de winkelierster. “Ik werd om half zes opgeschrikt door hun hulpkreet. Ze bleken mishandeld te zijn door dieven.”

Moeder en zoon vertelden haar dat ze in hun afgelegen optrekje met zinkplaten, omringd door bos in een zijweg van Tangibaweg, omstreeks drie uur in de ochtend waren overvallen. De bejaarde vader heeft de brute mishandeling door de indringers niet overleefd.

Veel inbraken in het gebied

Volgens de winkelierster worden er in het gebied veel inbraken gepleegd en geregeld mensen overvallen. “Als rovers komen, ga ik niet twijfelen om ze dood te schieten”, klinkt het op vastberaden toon.
[quads id=1]
Het onfortuinlijke gezin van Chinese afkomst deed aan landbouw en kippenteelt. Zij zijn de enigen die daadwerkelijk in de directe omgeving wonen. Andere personen planten er ook en produceren houtskool, maar overnachten er niet.

Ze begonnen hem te mishandelen

[quads id=1]
Een Chinese man die met de gewonde vrouw heeft gesproken, vertelt dat het gezin in de ochtend hoorde dat personen in hun optrekje waren. “Toen de man de dieven zag en vroeg wat ze wilden, begonnen ze hem te mishandelen met een geweerkolf. Ze vroegen naar geld.” Het ging volgens de vrouw om twee donkergetinte mannen.

Bekijk hier de nieuwe video’s erover:


Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.