Overleden – 55 jarige Nadia Reijme – Goodett

Nadia Reijme - Goodett

Tot het laatst wilde je leven, door een sterke wil gedreven. Je geest was nog op volle kracht, maar over je lichaam had je geen macht. Groot is de leegte die je achterlaat, mooi zijn de herinneringen die blijven.

Nadia Roberta Reijme – Goodett

Geboren Paramaribo
Overleden Rotterdam 29-3-2018

Samen plezier, samen op reis, samen een eenheid,samen eigenwijs, samen kwaad, samen weer goed, samen verdriet en samen weer moed. Nu verder zonder NADIA, dat doet pijn, te weten nooit meer samen te zijn.

Met heel veel pijn en verdriet delen wij u mede dat van ons is heengegaan mijn innige geliefde vrouw, dochter, zus, schoonzus, tante en groottante.

NADIA ROBERTA REIJME – GOODETT

in de leeftijd van 55 jaar.

Namens:

Echtgenoot Ronald, Moeder Olive, Vader Cornelius, Lloyd en gezin, Steve en gezin, Marlon en gezin, Marvin en gezin, Vivian en gezin, en overige familieleden.

Er is gelegenheid tot het nemen van afscheid en condoleren op vrijdag 6 april van 18.00 uur tot 20.00 uur in rouwcentrum De Palm. Palmentuin 73 te Rotterdam.

Tevens is er ook gelegenheid tot het nemen van afscheid op zaterdag 7 april van 12.00 uur tot 14.00 uur in de aula van R.K. Begraafplaats St. Laurentius, Nieuwe Crooswijkseweg 123 te Rotterdam.

Aansluitend zullen wij Nadia onder begeleiding van Wi Kan Doe aan de schoot der aarde toevertrouwen.

Begeleidt mij met een rode roos naar mijn laatste rustplaats.

Aflegvereniging Doe Oprecht
www.doeoprecht.nl
tel.0104669440 of 0657696414

[quads id=1]
Nadia Reijme - Goodett
[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.