Man negeert ‘straatverbod’ en valt vrouw lastig in Paramaribo

politie Suriname

Overtreder beschermingsbevel ingesloten. Faizel D. (36) is op zaterdag 24 maart door de politie van ressort Paramaribo Centrum in verzekering gesteld.
[quads id=1]

Op haar werk in Paramaribo

Een mevrouw deed op diezelfde dag aangifte van molest en overtreding van het beschermingsbevel tegen hem.
Volgens haar verklaring zocht Faizel haar op 24 maart op haar werkadres te Paramaribo op. Een leesbril die ze op dat moment aanhad, greep hij van haar gezicht. Faizel die de mening is toegedaan dat hij de bril heeft gekocht, gooide dit op de grond, waardoor de bril is vernietigd.
[quads id=1]

Beschermingsbevel van de rechter

De agressieve man die zich niet in de directe omgeving van de vrouw mag begeven, heeft het beschermingsbevel die door de rechter aan hem is uitgereikt, overtreden.

ruzie Paramaribo

De verdachte is opgespoord en dezelfde dag aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.
Bron: KPS
[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.