De herinnering aan mijn paps Roy Briekveld

briekveld overleden

Geschokt maar ik moet toch zeggen:
R.I.P. paps.

Roy Briekveld

Je bent er niet meer. Alles wat ik u vraag Abba Vader is om mij de kracht te geven. Here Jezus sta mij bij.

Weken achtereen heb ik dierbaren en bekenden een laatste eer moeten bewijzen niet wetende dat mijn paps de volgende zou zijn.

Here Jezus geef mij kracht. Het is genoeg. Sta mij bij het uit te gillen. Niet mooi je zo te mogen zien.

~Marciano~
[quads id=1]
briekveld overleden
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.