Video ’s – Mijn herinneringen aan mijn nichtje Isaiva Vianen

Isaiva Vianen

“The life of the dead is placed in the memory of the living”

Dit gezegd hebbende ben ik enorm blij en dankbaar voor de vele geweldige herinneringen die ik aan mijn nichtje heb.

Isaiva Vianen

Ze had een bromfiets met schakel (wat ik nog nooit had gereden) en vroeg me nog of ze mee achterop moest terwijl ik een rondje ging maken. Zo stoer als dat ik ben ging ik alleen ervandoor en sloeg de motor om de hoek af. In pure paniek vocht ik om het aan te krijgen, omdat ik niet wou dat ze me zou uitlachen. Dat lukte niet dus dacht ik stiekem het erf op te lopen, MAAR DE REM BLOKKEERDE.

Dus met me liefste stem belde ik haar op, maar het mocht niet baten. Ze heeft me zo hard uitgelachen en me zo belachelijk gemaakt dat ik dat ding nooit meer heb aangeraakt.

~Urkel~

Bekijk hier wat video’s:
Onderin vindt de de gegevens rondom de uitvaart
[quads id=1]

Bekijk hier de gegevens rondom de uitvaart in onderstaand bericht:
[quads id=1]
Isaiva VianenOverige berichten:
Overleden – 28-jarige, Aspirant Agent van politie Suriname, Isaiva Vianen


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.
[quads id=1]