Video recept – Goede vrijdag in Suriname. Wat eten we vandaag? Heri heri?

goede vrijdag Suriname

Wat eten we vandaag? Binnengekomen vraag: Hallo FamilieNieuws. Vandaag is het Goede Vrijdag! Ik vraag me af of alle Surinamers in Suriname en Nederland vandaag geen vlees eten.


goede vrijdag Suriname

Traditie Suriname

En ik vraag me ook af waarom? Omdat het traditie is of omdat ze zo sterk geloven? En dan heb ik nog een vraagje voor jullie bezoekers. Wat eten jullie vandaag? Ik heb geen idee wat ik klaar moet maken vandaag. Misschien kunnen jullie me verrassen met wat ideeën.

Omdat ik uit Suriname kom

Ik eet al heel mijn leven geen vlees op goede vrijdag. Waarom? Omdat het gewoon zo is? Omdat ik uit Suriname kom? Dat denk ik. Ik kan het niemand uitleggen want zo gelovig ben ik (nog) niet als ik heel eerlijk ben. Hebben meer mensen dit? Alvast bedankt en ik hoop dat jullie het op tijd posten. Ik wens iedereen een gezegende dag. Charleen.

Heri heri

Antwoord: 1 optie is Heri heri. Weet je niet hoe je dat klaar moet maken? Bekijk dan de video hieronder:
Vandaag maakt Ryan het welbekende Surinaamse Heri Heri gerecht voor vlogster Laura Ponticorvo! Heel veel kijk plezier!:


Laat ons weten wat jullie vandaag eten!! In de comments hieronder of op onze Facebook pagina. Deel dit bericht met iedereen!

Ook wij van FamilieNieuws.com wensen een ieder een gezegende dag. Hebben jullie onze pagina al geliked? Voor meer nieuws en familieberichten uit Nederland en Suriname. <3
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.