Bekendmaking – Hoofdkantoor DSB Bank in Paramaribo nu op zaterdag dicht

bank Suriname

De directie van De Surinaamsche Bank (DSB) heeft besloten het hoofdkantoor van de bank aan de Henck Arronstraat in Paramaribo op de zaterdag te sluiten.
[quads id=1]

Nieuwe haven te Paramaribo

Het kantoor bij de Nieuwe Haven, eveneens in Paramaribo, zal ingaande zaterdag ook niet meer open zijn in de middag en avonduren. “Het besluit vloeit voort uit een kostenbatenevaluatie en de ontwikkeling die wij voorstaan”, zegt Renate Cruden PR-officer van De Surinaamsche Bank NV aan Times of Suriname.
[quads id=1]

Teveel kosten

“De kosten verbonden aan de langere openingstijden worden onvoldoende goedgemaakt door de zaken die voortvloeien uit de verruimde openingstijden, zegt Cruden. DSB Nieuwe Haven, die op werkdagen na 14.00 uur nog diensten verleende, zal daarmee ophouden. Na 14.00 uur zijn de deuren niet langer open om bankzaken te doen.

Andere filialen in Paramaribo

bank Paramaribo
[quads id=1]
De geldende openingstijden voor de filialen in de Maretraite mall en de Hermitage mall blijven ongewijzigd. Hetzelfde geldt voor het filiaal op Kwatta te Paramaribo. Volgens Cruden zijn de maatregelen genomen op grond van de ontwikkeling die de bank voorstaat, voornamelijk het gebruik van elektronisch bankieren zoals Internet Banking, de DSB Mobile Banking App, ATM en POS
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.