20-jarige Erica heeft huis van moeder opzettelijk verbrand – SUKRU Suriname

brand Suriname

“Yu du furu nanga mi, mi no man tek’ en moro. Ik ben klaar” zei verdachte Erica L. (20) uit Suriname huilend toen ze de ruimte kreeg om iets te zeggen tegen haar moeder, die als getuige werd gehoord.
[quads id=1]

Goede Verwachting in Suriname

De verdachte heeft enkele weken geleden opzettelijk een woning van haar moeder te Goede Verwachting in brand gestoken. Daarnaast heeft zij haar moeder, broertjes en zusjes meerdere malen met de dood bedreigd.

De reden van deze handelingen moet volgens Erica gezocht worden in het feit dat haar moeder nooit tijd heeft voor haar. “Al zeven Jaren kan ik niet vrij zijn. Ik ben altijd fout en mijn moeder scheldt me vaak zomaar uit”, zei de emotionele verdachte tegen advocaat Georgette Leter. Erica vertelde verder dat haar moeder niet tot haar wil praten.
[quads id=1]
De raadsvrouw die duidelijk geraakt was door het verhaal heeft meteen gepoogd verzoening te brengen tussen moeder en kind.

Een moeder blijft een moeder

“Een moeder blijft een moeder, is Erica nog welkom bij jou wanneer ze vrij is?” vroeg Leter aan de moeder. Die zei echter dat de verdachte niet meer welkom is bij haar. Volgens de getuige vertoont Erica al geruime tijd afwijkend gedrag. “Ze vecht met me en ik kan niets tegen haar zeggen. Tide mi o kir wan sma en andere bedreigingen hoor ik vaker”, vertelde de moeder huilend. De oorzaak van het agressieve gedrag is niet duidelijk. Het slachtoffer zegt dat Erica plotseling uit de maat begon te doen.

“Ze begon plotseling alleen te praten”, vervolgde ze het verhaal droevig. Meerdere hulppogingen hebben geen oplossing gebracht. Behalve een psychiater heeft zij ook op cultureel gebied hulp gezocht voor haar kind. De psychiater heeft de behandelingen gestopt nadat hij heeft vernomen dat Erica sukru gebruikt. Het slachtoffer vertelde verder dat Erica haar eigen kind wilde doden.

Ze gebruikt SUKRU

[quads id=1]
“Ze perste dat kind aan haar nek en wilde het kind met een schaar verwonden.” Om die reden zijn de twee jongste kinderen van de verdachte ook opgenomen in een tehuis. Erica is hier enorm boos om geworden omdat ze de kinderen niet in een tehuis wil. Haar eerste kind woont nog bij haar moeder. Rechter Robert Praag heeft de zaak uitgesteld naar 6 mei. Die dag zullen de medische rapporten die zijn opgevraagd behandeld worden.
Gerelateerde berichten:
Video – Belangrijke waarschuwing omtrent ‘nieuwe’ drugs: SUKRU

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.