Vrouw geeft ex aan voor mishandeling en misbruik 17-jarige dochter – Suriname

dochter Suriname

De politie van Santo Boma in Suriname heeft de 42-jarige Rupeshkoemar M. in verzekering gesteld voor mishandeling van zijn ex-vrouw.
[quads id=1]

Politie jeugdzaken Suriname

De politie van Santo Boma kreeg melding van een mishandeling op een adres in het ressort. Daar aangekomen werd het slachtoffer aangetroffen. Zij verklaarde reeds zeven maanden de relatie met haar man te hebben verbroken, vanwege het feit dat Rupeshkoemar zijn 17-jarige dochter intiem moet hebben misbruikt. Het onderzoek in deze zaak is bij de politie van Jeugdzaken. De man die in dezelfde buurt woonachtig is, scheldt haar vaker uit.
[quads id=1]

Met haar twee dochters

In de avond van 25 maart ging de ex-partner met haar twee dochters naar de winkel en liepen voorbij de woning van de man. Bij die gelegenheid schold en bedreigde Rupeshkoemar de vrouw en haar kinderen.

Hij mishandelde haar met een balk

Zij negeerden de man en vervolgden hun weg. Op de terugweg kwam haar ex-partner plotseling vanuit een bosschage, gewapend met een eindhout tevoorschijn. Hiermee bracht hij de vrouw slagen toe aan haar benen. De oudste dochter schoot haar moeder te hulp, terwijl de jongste dochter hulp zocht bij de buren.
[quads id=1]
misbruik Suriname

De man die dit doorhad, rende op een bepaald moment zijn woning binnen. De ingeschakelde wetsdienaren hielden hem dezelfde dag aan.

In de gevangenis

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.