Video update: Ondernemer overleden en 2 slachtoffers naar AZ Paramaribo

roofmoord Paramaribo

Update: Ondernemer overleden en 2 slachtoffers naar AZ Paramaribo na roofoverval. Landbouwer slachtoffer roofmoord.
[quads id=1]

Santigron Suriname

Een landbouwer en gezin zijn donderdagochtend omstreeks drie uur overvallen en beroofd in een woning aan de Tangibaweg, een zijstraat van de weg naar Santigron.

Gekneveld en mishandeld

De man werd met de kolf van een vuurwapen op zijn hoofd geslagen en is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. Zijn vrouw en zoon werden gekneveld en mishandeld met een kapmes en gedwongen geld af te geven.
[quads id=1]

Vrouw en zoon bevrijd

De twee overvallers gingen er vandoor met een jachtgeweer en de auto van het gezin. Die werd later enkele kilometers verder onbeheerd aangetroffen door een penitentiair ambtenaar. Nadat moeder en zoon zich bevrijd hadden, werd de politie gealarmeerd.

Ziekenhuis te Paramaribo
Foto van Anthony Janki

[quads id=1]

De politie van Lelydorp is bezig met het onderzoek. Moeder en haar zoon zijn met kapverwondingen vervoerd naar het ziekenhuis te Paramaribo voor medische behandeling. Het lijk is in beslag genomen voor obductie.

Bekijk hier de verschillende video’s:

Foto: Anthony Janki Video’s: Gail Eijk
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.