5 gemaskerde criminelen schieten op auto onderweg naar Paramaribo

auto Suriname

Vijf criminelen hebben vrijdag in de vooravond het vuur geopend op een voorbijrijdende Hilux pick-up ter hoogte van Casipora te Paranam en de bestuurder die naar Paramaribo reed werd beroofd.
[quads id=1]

Op de terugweg naar Paramaribo

Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met Soenil Jaipal. Hij is de vader van de beroofde jongeman. Volgens verklaring van de vader was zijn zoon een arbeider gaan afzetten voor werkzaamheden in het binnenland op een houtconcessie. Op de terugweg naar Paramaribo verminderde de bestuurder de snelheid voor een kuil op het wegdek. Op dat moment stormden vijf gemaskerde criminelen voor het voertuig en openden zij het vuur. De rovers schoten tot twee keren toe op de wagen.
[quads id=1]

Noodgedwongen te stoppen

De bestuurder was noodgedwongen om het voertuig te stoppen. Onder bedreiging van de vuurwapens werd de bestuurder, die alleen op dat moment naar Paramaribo reed, beroofd en gekneveld achtergelaten. De daders hebben een geldbedrag in USD en SRD buitgemaakt. Ook is er een halsketting van 30 gram weggenomen. Tijdens de beroving kon het slachtoffer zich bevrijden.

Ze schoten ook op de bus
auto Paramaribo
Voorbeeldfoto auto schieten

[quads id=1]
Hij hoorde een voertuig aankomen. Op dat moment reed een bus langs waarin het slachtoffer is ingestapt. De rovers hadden zich verscholen en hebben ook het vuur geopend op die voorbij rijdende bus. De daders zijn ervandoor met het voertuig van de benadeelde.

Auto teruggevonden

Iets later heeft de politie van Paranam de auto teruggevonden in een weg te Suikerdam. In het belang van het onderzoek is de wagen door de politie in beslag genomen. Het voertuig vertoont twee kogelinslagen. Het slachtoffer werd niet geraakt door de kogels. Hij heeft wel trappen moeten incasseren.

Geschreven Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.