Video – 34-jarige juf zegt kind te hebben van 16-jarige leerling (buitenland)

juf leerling

Een bizar schandaal in de Amerikaanse stad Tallmadge (Ohio): een 34-jarige lerares heeft een kind op de wereld gezet van een student die 16 jaar oud was.
[quads id=1]

Juf was 34 en hij was pas 14 jaar

Intussen zijn we bijna 2,5 jaar later: Maar Laura Lynn Cross heeft eindelijk de feiten toegegeven voor de rechtbank.
De affaire was al twee jaar eerder -in 2013- begonnen: de leerling in kwestie was op dat moment dus amper 14 jaar oud.

Hij woonde bij zijn juf

Eerst kwam hij in haar zwembad ravotten, later zou hij af en toe blijven overnachten. En uiteindelijk zou Laura Lynn als wettelijke voogd gedeeld recht over hem krijgen. De jongen woonde dus letterlijk bij haar in.
[quads id=1]
In december 2015 volgde de bevalling. Ook al had de moeder van de jongen dan al klacht ingediend, de intieme relatie bleef doorgaan. “Ze is verdorie een juf. Om opgewonden te raken van een kind… Daar moet je echt ziek voor zijn”, zegt zijn vader. “Mijn zoon werd in de steek gelaten door diegenen die hem moesten beschermen. Het systeem heeft gefaald.”
[quads id=1]

Ze was zijn mentor

De juf wilde als mentor voor de leerling optreden en wist zijn moeder te overtuigen dat hij daarom beter bij haar zou komen wonen. Een en ander werd ook wettelijk geregeld.  Ze had eerder ook al vier kinderen op de wereld gezet, hun leeftijden variëren nu tussen 11 en 21 jaar. De moeder liet haar zoon echter wel bij haar inwonen. “Als ik me verzette tegen hun relatie zou hij me haten en afstand nemen.”

Verboden relatie

In augustus van vorig jaar vloog ze gelukkig alsnog de cel in vanwege de verboden relatie.

Foto van HLN.be

Bekijk hier de video erover. De jongen zijn vader vertelt erover:

Bron: Bron: HLN.be
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.