Overleden – 33-jarige Graciëlla Harar

Graciëlla Harar

Here mijn God, bij U schuil ik, verlos mij van al mijn vervolgers en red mij.
Psalm 7 vers 2

Met verslagenheid delen wij u mede dat op veel te jonge leeftijd geheel onverwachts van ons is heen gegaan onze lieve

Graciëlla Nathalie Harar

Geboren Paramaribo 2-11-1984
Overleden Den Haag 20-3-2018

Bekijk hieronder de gegevens omtrent de uitvaart:

overleden harar

Namens de nabestaanden:
Satija Tjien Fooh , Jenniviarve Martis-Harar en Anastacia Harar

[quads id=1]
Graciëlla Harar
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.