Echtpaar springt over schutting om buurman te mishandelen

supermarkt Paramaribo

“Als de politie op tijd had gehandeld was het niet zover gekomen. We hebben vaker aangifte gedaan, maar er is niets gedaan”, zei een getuige dinsdag tegen rechter Dinesh Sewratan bij de rechtszaak tegen haar man Mahesh R.
[quads id=1]
Hij zou zijn overbuurman op 9 februari zwaar hebben mishandeld met een stuk hout. Het slachtoffer heeft daaraan zwaar lichamelijk letsel overgehouden, zoals gebroken ribben.

man vrouwMahesh R. geeft toe dat hij heeft gevochten met het slachtoffer, maar ontkent hem geslagen te hebben met een eind hout. Zowel de verdachte als zijn vrouw meent dat het slachtoffer een koekje van eigen deeg heeft gekregen. Beiden beweren dat het slachtoffer meerdere malen de vrouw en dochter van Mahesh heeft gemolesteerd en bedreigd.
[quads id=1]
Volgens het onderzoek hadden Mahesh en zijn vrouw te diep in het glaasje gekeken voordat de buurman werd aangevallen. Uit verklaringen van buurtbewoners is gebleken dat het koppel niet gemakkelijk is in de omgeving.

Buren hebben ook verklaard dat Mahesh en zijn vrouw op de dag van de mishandeling over de schutting van het slachtoffer zijn gesprongen en tot in zijn huis zijn gegaan om hem te mishandelen. De zaak is uitgesteld naar 10 april.
[quads id=1]
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.