Video – Voordat je vertrekt van Paramaribo naar Amsterdam stop je bij:

dosi vrouw

We kennen haar als de hosselvrouw van Zanderij. Als je weggaat naar Holland en vertrekt vanuit Paramaribo kom je haar tegen!! Altijd op dezelfde plek. Deze aflevering van Tap A bankstel gaat over niemand minder dan Mariska Poko
[quads id=1]

Van Paramaribo naar Holland

Mariska Poko “De Dosivrouw van Para”
Voordat je op de vlucht stapt van Paramaribo naar Holland, stop je bij haar voor je laatste inkopen.
[quads id=1]
dosi vrouw
Bekijk hier de video:

Deel deze schitterende video met een ieder.

Velen kunnen hier iets van leren.

[quads id=1]**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.