Scholieren onder invloed van drugs aangehouden aan de Waterkant Paramaribo

scholieren Paramaribo

Wetsdienaren van de Surveillance Unit Paramaribo hebben op dinsdag 27 maart, tijdens voetsurveillance, vier scholieren aangetroffen achter de Vreedzaammarkt aan de Waterkant te Paramaribo.
[quads id=1]

Aan de Waterkant te Paramaribo

Het gaat om de leerlingen, R.M (18), R.A. (16), C.W. (16) en J.M. (16). Deze jeugdigen bevonden zich in een omgeving waar de politie vaker drugsinvallen heeft gepleegd. Bij deze invallen zijn er steeds weer drugs inbeslag genomen en verdachten aangehouden.

Nog een vijfde

Een vijfde manspersoon rende weg bij het zien van de politie. Hij gooide een zak met inhoud weg die naderhand drugs bleek te zijn.
[quads id=1]

Drugs in het spel

Aan de gezichtsuitdrukkingen en reacties van twee van de leerlingen, bestond het vermoeden dat deze onder invloed waren van een drugssoort of één of ander middel. Bij confrontatie met het feit dat ze onder invloed zijn, verklaarde één hunner dat zijn ouders ervan op de hoogte zijn dat hij rookt.

Met schooluniform

Bij een onderzoek in de tassen troffen de wetsdienaren de schooluniformen aan. De spijbelaars zijn samen met de in beslag genomen drugs overgebracht naar het politiebureau.

 

De ouders zijn in kennis gesteld van het gebeurde.
[quads id=1]

Persoonlijk je kind komen halen

De politie heeft hen verplicht om persoonlijk hun kind af te halen, zodat zij op de hoogte worden gesteld waarmee deze kinderen zich bezighouden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.