Bertus, eigenaar van Motor King Reparatie Paramaribo, zit in de gevangenis

cel Suriname

De politie van Kwatta heeft een zaak in onderzoek, waarbij benadeelden aangifte van verduistering van hun bromfietsen hebben gedaan tegen de eigenaar van het bromfietsreparatiebedrijf Motor King in Paramaribo.
[quads id=1]

Motor King te Paramaribo

De 32-jarige Bertus R. wordt ervan verdacht de bromfietsen door te hebben verkocht en de opbrengsten ten eigen bate te hebben aangewend. Hij adviseerde zijn slachtoffers hun rijwiel te verkopen daar het mankement niet meer te herstellen is of deze zich zal blijven voordoen. De klanten stemde toe, maar zagen daarna nooit het geld en kregen hun bromfiets niet terug.
[quads id=1]

Bekend bij de politie

cel ParamariboDe eigenaar die bekend is bij de politie is opgespoord en aangehouden. Hij heeft bekend het strafbare feit te hebben gepleegd. Het vermoeden bestaat dat hij meerdere slachtoffers moet hebben gemaakt. Deze worden opgeroepen contact te maken met de politie van Kwatta te Paramaribo voor het doen van aangifte.
[quads id=1]

Hij zit in de gevangenis

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Bertus in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.