4 jaar eis voor beroving en ontvoering eigenaar Combe Markt Paramaribo

Combe markt Suriname

OM eist 4 jaar celstraf voor ontvoering en beroving Kalipdewsing, eigenaar van Combe Markt Paramaribo. Surindra A. en Jeraitel riskeren elk een gevangenisstraf van 4 jaar.
[quads id=1]

Combe Markt Paramaribo

Eigenaar Openbare aanklager Shanta Mahadew heeft maandag haar strafvoorstel gepresenteerd in de berovings- en ontvoeringszaak van de eigenaar van Combe Markt Paramaribo, Kries Kalipdewsing. Aan de verdachten wordt het verwijt gemaakt dat zij tezamen en in vereniging het slachtoffer op 27 juni hebben uitgelokt.
[quads id=1]

Afgifte van 300.000

Ook wordt aan hen verweten dat zij tezamen met de militair S.T. het slachtoffer hebben afgeperst tot de afgifte van Euro 300.000. Behalve deze feiten worden aan hen ook uitlokking tot afpersing en medeplegen tot afpersing verweten.

Vrijheidsberoving en afpersing

Als feit 2 wordt aan de verdachten wederrechtelijke vrijheidsberoving verweten, afpersing van een geldbedrag van SRD 20.000, Euro 7.500 en een vuistvuurwapen.
[quads id=1]
Combe markt Suriname

Overtreden vuurwapenwet

Het laatste feit is overtreden van de Vuurwapenwet. De vervolging achtte tegen het brein achter deze zaak, de verdachte Surindra, de feiten wettig en overtuigend bewezen.

Gerelateerde berichten:
Directeur Kries Kalipdewsing van Combémarkt wil aanklacht rovers intrekken
Over de ontvoeringszaak van Combé Markt eigenaar Kalipdewsing

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.