Meisje steekt ander meisje neer om nep profiel op Facebook Wanica – Suriname

vriendin Paramaribo

Twee meisjes vochten deze week in het district Wanica, Suriname met elkaar om een nep Facebook-profiel. Een van hen wist samen met twee vriendinnen de ander te slaan en te verwonden.
[quads id=1]

Ze ging naar de winkel

Het slachtoffer verklaarde bij de politie dat zij naar de winkel ging. Zij hoorde op een gegeven moment een stem die zei dat zij naar de winkel gaat. Toen zij omkeek, zag zij ene N met haar twee vriendinnen. Ze kende de twee vriendinnen niet. N liep haar tegemoet en vroeg wie haar gezegd zou hebben dat zij een nep Facebook-profiel heeft.

Ze vielen op de grond

meisjes Suriname
[quads id=1]
De aangeefster hield N voor dat zij het gewoon weet. Terwijl zij tot N sprak, plaatste die haar hand op haar linkerschouder, maar zij duwde die weg. Zonder dat zij N enige aanleiding gaf, gaf die haar meteen een klap in het gezicht. De verdachte en het slachtoffer raakten in een gevecht met elkaar en vielen op de grond.

Een steek in haar rug

De twee andere meisjes haalden hen uit elkaar en hielden de aangeefster vast, zodat N haar verder kon slaan. Op een bepaald moment wist het slachtoffer zich los te krijgen en zij ging naar de winkel. Nog voordat zij in de handelszaak ging, voelde zij een steek in de rug. Zij keerde zich om en zag N en haar twee vriendinnen.
[quads id=1]

De meisjes zijn heenverzonden

N bracht haar vervolgens een steekverwonding ter hoogte van de borst toe. Na de daad renden de drie meisjes weg. De krant verneemt dat twee van de meisjes waren aangehouden door de politie van Suriname , maar zij werden na verhoor heengezonden.
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.