Gouden echtpaar Blijd – Mentopawiro te Saramaccapolder – Suriname

Blijd- Mentopawiro

Het echtpaar Blijd- Mentopawiro van de Commissaris Weythingweg in Suriname heeft vandaag hun gouden huwelijk herdacht. Dit heugelijk feit werd samen met familieleden, vrienden en kennissen gevierd.
[quads id=1]

Monteur voor Baas Doerga

Dhr Blijd Arnold is geboren op 1 december 1949 en zijn wederhelft op 11 augustus 1948. Dhr Blijd begon op 19 jarige leeftijd te werken als monteur voor Baas Doerga en busbedrijf Sohansingh. Op 22 jarige leeftijd heeft dhr. Blijd zijn eigen spuitinrichting opgezet (Blijdspuitinrichting) en tot zijn 59 jarige leeftijd het bedrijf zelf gedraaid.
[quads id=1]

Blijdspuitinrichting

Mevrouw Blijd-Mentopawiro deed de huishouding en had de zorg over de kinderen. Het echtpaar is gezegend met 3 kinderen (2 zonen, 1 dochter) en 2 kleinkinderen.
Namens de President en de First Lady mocht het jubilerend echtpaar uit handen van de districtscommissaris van Wanica Noordwest Mr. S. Ramai de gebruikelijke enveloppe, een bloemstuk en een kaart in ontvangst nemen.
[quads id=1]

Bron: BIC Wanica Noord-West
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.