Echtpaar Jagai – Jagesar van de Kwattaweg – Paramaribo 60 jaar getrouwd

Jagai-Jagesar

Het echtpaar Chandrikapersad Jagai (79) en Parbhawatie Jagesar (77) van de Kwattaweg te Paramaribo hebben op vrijdag 23 maart hun diamanten huwelijk herdacht.
[quads id=1]

De bijzondere dag is gevierd met familie

Deze bijzondere dag is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Zij hebben deze bijzondere dag samen met hun kinderen en diens gezinnen en familieleden gevierd.

PKS bus gereden

Dit huwelijk werd geregeld door een buurtbewoner van Jagai. Hij heeft altijd aan landbouw gedaan en dat doet hij tot nu toe. Daarnaast heeft hij ongeveer 20 jaar lang winkel van zijn ouders gerund en heeft ook 15 jaar lang bus op de route PKS gereden.
[quads id=1]

Ze hebben 6 dochters

Hij is tevens monteur van Benz voertuigen geweest. Jagai is altijd liefhebber geweest van Benz. Hij heeft aantal nieuwe gekocht en tot nu toe rijdt hij in een Benz. Zijn echtgenote deed het huis houden en had de zorg over de kinderen. Het echtpaar heeft zes dochters, twaalf kleinkinderen en zes achterkleinkinderen.

Geboorte en huwelijk van hun kinderen en dat het echtpaar nog steeds gezond is, zien zij als hoogtepunten in hun leven. Zij genieten van hun AOV. Momenteel krijgen zij de volle ondersteuning van hun kinderen en kleinkinderen. [quads id=1]

Hindoe geloof

Zij belijden het Hindoe geloof, bezoeken het mandier regelmatig en doneren graag aan sociale instellingen. Namens president Desi Bouterse en first lady Ingrid Bouterse-Waldring mocht het echtpaar uit handen van districtscommissaris Sarwankoemar Ramai van districtscommissariaat Wanica Noordwest de gebruikelijke enveloppe, een bloemstuk en een kaart in ontvangst nemen
Bekijk hier de foto’s:

Bron: BIC Wanica Noord-West
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.