25-jarige Bromfietser in Paramaribo aangereden door 20-jarige zonder rijbewijs

militair Paramaribo

De politie van ressort Laour heeft op woensdag 21 maart de 20-jarige Ricardo D. in verzekering gesteld.
Ricardo die niet in het bezit is van een rijbewijs nam op zondag 18 maart de auto van zijn moeder en nam deel aan het verkeer.
[quads id=1]

Ramgoelam te Paramaribo

Aan de Ramgoelamweg te Paramaribo  ter hoogte van de Ellestraat reed hij de bromfietser Michel L. (25) aan en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter.

Naar AZ Paramaribo

De bromfietser heeft een fractuur opgelopen aan zijn linkerbeen en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Omstanders noteerden het volgnummer van het voertuig en gaven dat door aan de ingeschakelde politie.
[quads id=1]

ongeluk bromfiets Suriname FamilieNieuws
Voorbeeld foto bromfiets
Ricardo is aangehouden

Ricardo is opgespoord en op 21 maart aangehouden. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld voor het in hulpeloze toestand achterlaten van de bromfietser na hem te hebben aangereden.
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.