18-jarige met wapen bedreigt scholier met de dood te Sosis Paramaribo

politie Paramaribo

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op vrijdag 23 maart de 18-jarige Ujero A. aangehouden aan de Willy Cairostraat.
[quads id=1]

Politie lost waarschuwingsschoten

Dit team speelde in op een melding van een beroving die door de Centrale Meldkamer was doorgespeeld voor de eenheden op het veld. Het RBTP die in de directe omgeving was, hield de mobiele telefoon dief Ujero aan. Hierbij waren de wetsdienaren genoodzaakt enkele waarschuwingsschoten te lossen om de vluchtende dief op andere gedachten te brengen.
[quads id=1]

Sosi terrein te Paramaribo

Onderzoek wees uit dat Ujero, die gewapend was met een vuistvuurwapen kort daarvoor een scholier, op het Sosis terrein te Paramaribo heeft beroofd van zijn mobiele telefoontoestel. Na de daad zette hij het op een lopen, achterna gezeten door de benadeelde. Ter hoogte van de Willy Cairostraat trok hij het wapen tevoorschijn en bedreigde de scholier met de dood. De scholier riep om hulp en buurtbewoners schakelden de politie in.

Politie Flora

politie Paramaribo
[quads id=1]
De verdachte werd samen met de benadeelde overgebracht naar het politiebureau Flora. Op de rover is een tas aangetroffen, waarin het vuistvuurwapen en de mobiele telefoontoestel zijn gevonden. Naderhand blijkt het wapen een gaspistool te zijn.

Ujero is aangehouden

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Ujero in verzekering gesteld. Het vermoeden bestaat dat hij meerdere strafbare feiten moet hebben gepleegd. De buit is aan de rechtmatige eigenaar afgestaan.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.