Damian en zijn moeder vliegen morgen vanuit Paramaribo naar Colombia!!!

1 voor 12 Paramaribo

Rick Kromodihardjo, directeur van het Staatsziekenfonds, deelt aan Starnieuws mee dat alles in orde is gemaakt opdat de 9-jarige Damian en zijn moeder, Samantha Persaud, maandagochtend vanuit Paramaribo naar Colombia kunnen vertrekken.
[quads id=1]

Ze worden begeleid door een SZf-arts

Zij worden begeleid door een SZF-arts. Daar zijn reeds alle afspraken met het ziekenhuis gemaakt. “Meteen nadat wij het bericht ontvingen van de geneeskundige commissie dat de goedkeuring was verleend, hebben wij ook te horen gekregen dat de ondernemer Dilip Sardjoe een bedrag ad US$ 1950 voor de tickets beschikbaar heeft gesteld van de moeder en de patiënt.
[quads id=1]

SZF heeft US$ 500 borg kwijtgescholden

De begrote jaarticketkosten voor 2 personen is US$ 3000 en volgens de moeder heeft zij dat bedrag ook reeds vanwege andere donaties. Het bedrag voor borgkosten ad US$ 500 is haar door het SZF kwijtgescholden. Food & Lodging en de medische kosten zijn voor rekening van het Armulov/SZF,” legt Kromodihadjo uit.

1 voor 12 Paramaribo
[quads id=1]

Alles klaar voor vertrek

Alles is volgens het SZF reeds in kannen en kruiken voor het vertrek van deze patiënt met de moeder als begeleider. Deze informatie is reeds gedeeld met de moeder. De informatie verstrekt door Stichting 1 voor 12 is dus achterhaald.

Vrij korte tijd

“Het SZF heeft met man en macht eraan gewerkt gezien het spoedeisend karakter van deze specifieke uitzending om de afspraken met het ziekenhuis en de behandelende specialisten in een vrij kort tijdsbestek in orde te maken. Wij hopen hiermee de gemeenschap beter te hebben geïnformeerd,” zegt Kromodihardjo.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.