39-jarige opgenomen in AZ Paramaribo na hartaanval op de luchthaven

Paramaribo bolletjes luchthaven bolletjes slikken FamilieNieuws

Het Bestrijding Internationale Drug (BID) Team heeft op vrijdag 23 maart de 39-jarige Kenneth V. aangehouden die zou afreizen vanuit Paramaribo naar Nederland.
[quads id=1]

Was onderweg van Paramaribo naar Nederland

De man zat in de vertrekhal van de Johan Adolf Pengel (JAP) luchthaven toen hij plotseling onwel raakte en kort daarna bewusteloos neerviel. De ambulance werd ingeschakeld alsook de politie van het ressort Zanderij.

AZ paramaribo

Een wetsdienaar van dat ressort reed in de ambulance mee naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Onderweg naar de SEH scheidde de man een aantal cocaïne bolletjes uit.
[quads id=1]

Bolletjes ingeslikt

Het blijkt dat de verdachte een hartinfarct heeft opgelopen. Hij is aanspreekbaar en heeft toegegeven cocaïne bolletjes te hebben ingeslikt. Het aantal is hem niet bekend.
De cocaïne bolletjes die de verdachte reeds heeft uitgescheiden zijn in beslaggenomen en samen met de verdachte overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade.
[quads id=1]

Paramaribo luchthaven bolletjes slikken FamilieNieuws
Voorbeeldfoto Bolletjes
Opgenomen in het ziekenhuis

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.
De verdachte is onder politiebewaking opgenomen in de ziekeninrichting.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.