Vrouw mishandeld wegens weigering intieme omgang. Paramaribo – Suriname

HIV Suriname

Een man in Paramaribo heeft zijn vrouw geslagen om intieme omgang. De politie heeft hem deze week na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
[quads id=1]

Ze kon niet met hem naar bed

Het slachtoffer verklaarde bij de politie dat de man omgang met haar wilde hebben maar dat zij hem vanwege haar gezondheidstoestand weigerde. Volgens haar begon de ruzie toen zij met haar gezin naar de woning van de aanstaande echtgenote van haar zoon zou gaan.
[quads id=1]
Zij voelde zich echter plotseling onwel en viel bewusteloos. Haar dochters bleven met haar thuis terwijl haar echtgenoot samen met overige familieleden wel naar de woning van haar aanstaande schoondochter gingen.

Ze werd opgenomen in het ziekenhuis

Achteraf beschuldigde de man haar dat zij hem beledigd had door niet mee te gaan. De familieleden hielden hem voor dat de vrouw niet mee kon vanwege haar gezondheidstoestand, maar de man bleef haar terroriseren. De vrouw werd opgenomen in het ziekenhuis. Toen zij ontslagen werd, vroeg de man haar om met hem naar bed te gaan. Zij weigerde hem, omdat zij zich niet goed voelde. Hij beschuldigde haar toen van overspel.

Ze ging naar zijn neef

De vrouw ging op een gegeven moment naar de neef van haar echtgenoot, die op vakantie is, om voeding voor hem te brengen. De vrouw vertelde de neef wat er gaande was tussen haar en de verdachte. De verdachte belde de neef op om te weten hoe het gesprek met de vrouw was verlopen.
[quads id=1]
man SurinameToen hij hoorde dat de vrouw nog niet in staat was om omgang met hem te hebben werd hij boos en ging naar de neef. Op dat moment zat de vrouw in haar wagen om weg te vertrekken.

De verdachte parkeerde zijn bromfiets achter de wagen en sleurde zijn echtgenote eruit. Hij parkeerde de wagen niet waardoor die naar achteren rolde en tegen de bromfiets kwam. De neef handelde snel en parkeerde de wagen. Hij ging toen tussen de man en het slachtoffer om echter te voorkomen.

Hij heeft bekend

In de tussentijd kwam een dochter van het slachtoffer. Zij raakte in een worsteling met haar vader. De vrouw probeerde hen uit elkaar te halen en incasseerde weer slagen. De politie arriveerde ondertussen en hield de man aan in Paramaribo. De man heeft bekend dat hij de vrouw uit de wagen sleurde en dat hij sloeg.

Bron: TimesSuriname
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.