Scholier uit Paramaribo steekt andere scholier neer met stukgeslagen bierfles

politie Suriname

Scholier verwondt andere met bierfles. De politie van Paramaribo heeft donderdag de 17-jarige scholier Gavin B. in verzekering gesteld.
[quads id=1]

Naar AZP Paramaribo

Deze verdachte heeft een medescholier met een bierfles op zijn hoofd geslagen. Als gevolg van de harde slag is de fles stuk gegaan. Met de stukgeslagen bierfles heeft Gavin de andere in zijn hals gestoken. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.
Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de verdachte Gavin reeds twee keren door de politie was opgebracht naar het bureau.
[quads id=1]

Scholieren verwijderd

Hij was toen na een ernstige waarschuwing heengezonden. De politie heeft vaker scholieren verwijderd van de Achillesstraat te Noord. Ook zijn er scholieren opgebracht voor verhoor, omdat zij scherpe voorwerpen in hun bezit hadden.

fles Paramaribo

Het heeft niets geholpen

Het schijnt dat deze scholier geen lering heeft getrokken uit zijn vorige aanhoudingen en normaal doorging met zijn strafbare handelingen.
[quads id=1]

Buiten levensgevaar

In het belang van het onderzoek is Gavin nu wel in verzekering gesteld. Het slachtoffer verkeert buiten levensgevaar, maar is ter observatie opgenomen.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.