Video – Moeder laat baby blowen/roken op social media (Amerika)

moeder baby

Moeder gearresteerd omdat ze baby laat roken. De twintigjarige Brianna Ashanti Lofton is door de autoriteiten in Amerika opgepakt omdat ze haar baby liet roken. De video van haar bizarre actie ging viral.
[quads id=1]

Waarom hebben ze een baby?

Bij sommige mensen vraag je jezelf af waarom ze überhaupt kinderen hebben. De uit North-Carolina afkomstige lofton is er een van. De vrouw zette een video van haar rokende baby op Facebook. Op het filmpje is te zien hoe de moeder met haar hand de joint vasthoudt en in de mond van het kindje stopt. Een internetgebruiker deelde het bericht om te achterhalen wie de vrouw was.


[quads id=1]

Moeder gearresteerd

Ook de autoriteiten is de plaatsing van de video niet ontgaan. Zij hebben de vrouw gearresteerd, terwijl het kind nu onder toezicht van jeugdzorg staat. De politie bedankt dan ook via Facebook de mensen die het incident gemeld hebben bij de autoriteiten.

Beter bij een andere moeder?

Naast twee aanklachten wegens kindermishandeling kan de vrouw er ook nog eentje tegemoet zien voor marihuanabezit. Laten we hopen dat het kind een betere toekomst tegemoet gaat dan haar moeder.
[quads id=1]
Bekijk hier de video erover:

Foto van turtleboysports.com
Bron: Panorama
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.