Video – 4-jarige uitgehongerd, verbrand en vermoord door moeder (buitenland)

Moeder en vriend worden beschuldigd van het doden van haar 4-jarige dochter. Dit nadat ze haar eerst hebben uitgehongerd en haar voeten en benen hebben verbrand.
[quads id=1]

De 4-jarige is vermoord

De 4-jarige Aniya Day-Garrett, stierf uiteindelijk aan een beroerte nadat zij vreselijk werd mishandeld.  De beroerte is waarschijnlijk veroorzaakt door de harde klappen die zij tegen haar hoofd kreeg. Haar moeder Sierra Day en stiefvader Deonte Lewis worden beschuldigd van moord.

Ze overleed in het ziekenhuis

Ze belden 911 op zondag 11 maart 2018 en zeiden dat ze niet ademde even later stierf Aniya in het ziekenhuis
[quads id=1]

Aniya’s huid leek ‘extreem bleek en levenloos’ en haar gezicht en nek waren ‘heel klein en uitgemergeld’, dit stond geschreven in het politierapport. De peuter had brandwonden op haar voeten en benen en was zo ondervoed dat bijna alle individuele gewrichten en botten van haar vingers te zien waren.

Ze was zo mager

Zo mager was ze geworden.

Het paar belde op zondag om 11.30 uur 911 om te melden dat ze niet reageerde en niet ademde terwijl een bediende hen sprak door middel van reanimatie. Day en Lewis werden gearresteerd nadat het ziekenhuis de dood van Aniya als een mogelijke moord had gemeld
[quads id=1]

Ze wilde bij haar papa wonen

Het meisje vroeg haar vader heel vaak om bij hem te wonen. Ze wilde bij haar vader wonen en niet meer bij haar moeder en stiefvader. Het was de bedoeling om elkaar de volgende maandag samen met een maatschappelijk werker te ontmoeten. Ze zouden het verzoek, om volledige voogdij door vader Mickhal Garrett , bespreken. Hij probeerde het al eerder maar er werd echter geconcludeerd dat er onvoldoende bewijs was om het kind uit het huis van haar moeder te plaatsen.

Haar vader is niet te troosten. Hij is vastbesloten en gaat er werk van maken. Niet alleen voor zijn eigen kind maar ook voor die van anderen. Dit mag nooit meer gebeuren:

Terwijl het duo aan het hof stond, sprong Aniya’s vader Mickhal Garrett overeind en schreeuwde van frustratie en boosheid: ‘Je hebt mijn kind gedood! Je hebt mijn baby pijn gedaan. ‘ Vervolgens zakte hij in elkaar, snikkend, in de armen van familieleden die hem vergezelden naar de hoorzitting. Bekijk de video erover:

Bron: www.dailymail.co.uk/news/article-5510285/Aniya-Day-Garrett-starved-burned-beaten-death.html#ixzz5AZpoBTRY
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.