Anoniem – Ik ga naar bed met mijn baas uit Paramaribo maar ik heb spijt

baas naar bed

Ik ben Cherelle en ik ben 24 jaar. Net klaar met studeren en nu al een hele leuke job in Guyana. Maar het bij-kantoor is in Paramaribo. (fictief)
[quads id=1]

Weinig in Paramaribo

Ik werk pas 8 maanden bij dit bedrijf. Een groot internationaal bedrijf dat me veel mogelijkheden biedt. En vooral in deze moeilijke tijd was ik lang blij dat ik direct na mijn studie kon werken. Helaas ben ik wel heel weinig in Paramaribo, maar dat is ook wel een leuke uitdaging. Guyana begint mijn huis te worden.
[quads id=1]
Mijn baas Gerard is een goede vriend van mijn vader. Ze hebben altijd samen gewerkt in Suriname. Hij heeft hem vertelt over mij, en dat ik een baan zocht enzo. Vrijwel direct had ik een leuke baan. Een veel hogere functie dan ik in de eerste instantie gedacht had. Maar ik kan het prima aan. Standplaats Guyana.

De eerste week al

Voor die job was ik al flink met hem aan het flirten. En de eerste week samen ging het al mis. Er werd een hotel voor ons geboekt en diezelfde avond hadden we een business diner. Ik ga even mijn verhaal vooruit spoelen. Uiteindelijk hebben Gerard en ik naast een goede zakelijke relatie dus ook al sinds het begin een intieme relatie. Ik woon hier in Guyana nog steeds in een hotel en de momenten dat Gerard hier is slaap ik altijd bij hem.

Heeft heeft een vrouw en vriendinnen

Gerard heeft altijd al een vrouw gehad. Daar maak ik me geen zorgen om want ik ben niet zijn eerste en zeker niet zijn enige vriendinnetje. Ik maak me absoluut geen illusies. En voel niet de plicht om rekening te houden met een vrouw die toch alleen maar met hem is om zijn geld. Maar nu ben ik zelf gebonden. Ik ben een andere collega uit Guyana meer dan leuk gaan vinden.
[quads id=1]

Een man voor mij

Steven is lief, jong en ook erg vooruitstrevend. Een man naar mijn hart. We zijn al een relatie begonnen. Maar uiteraard weet hij niets van Gerard. Gerard ook niet van hem. Hij zou mij direct ontslaan. Over Steven kan hij niet direct wat zeggen. Gerard is niet zijn directe baas maar hij heeft wel een hoge positie binnen in het bedrijf. En kan Steven zijn baan wel op het spel zetten. En dat zal hij ook zeker proberen. Ik ken hem inmiddels en hij is vreselijk dominant. Hij is nu ook veel vaker in Guyana. Hij wil alles bepalen.

Hij wil me naar Paramaribo halen

Hij probeert mij nu ook in Paramaribo te laten vestigen. Maar uiteraard is dat voor hem ook niet voordelig. Daar kunnen we niet vrij zijn. Ik heb ook niet echt plannen om verder te gaan met Gerard. Het was een fout. Heb ik het gedaan om die baan te krijgen? Ja, misschien wel. Ik kan dat eerlijk zeggen. Ik was vrijgezel en wilde heel graag verder met mijn leven. En ik was hem heel erg dankbaar voor deze mooie kans.
[quads id=1]

Hoe kom ik van hem af?

Maar hoe kom ik nu van hem af zonder weer helemaal opnieuw te moeten starten. Maar het ergste vind ik de teleurstelling van twee mannen. Ten eerste mijn vader omdat ik met een vriend van hem naar bed ga die 25 jaar ouder is. En ten tweede de teleurstelling van Steven. Hij is zo trots op mij. Ook binnen het bedrijf is hij vaak over mij aan het opscheppen. Hij zal vreselijk teleurgesteld zijn als hij weet dat ik slaap met Gerard. Ik slaap ook echt nog steeds met Gerard. Dus ik ben nu eigenlijk degene die vreemdgaat.

Best ingewikkeld

Het is een ingewikkeld verhaal. Ik weet ook wel dat jullie mij gaan veroordelen en dat jullie mij eigenlijk niet kunnen helpen. Maar wie weet kan ik toch wat adviezen krijgen van mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Hoe kan ik ervoor zorgen dat Gerard het accepteert dat ik hem niet meer wil? En dat hij niemand vertelt over onze relatie.

Foto van fashionbloggingguide.com

Gerard heeft namelijk niets te verliezen. Als mensen weten dat hij met mij slaapt wordt hij alleen nog maar populairder. De enige persoon voor wie hij zich zal schamen is mijn vader. Dus ik kan hem nog op dat vlak proberen te ‘chanteren’.
[quads id=1]
Ik heb echt heel veel spijt. Maar ik wil echt een toekomst met Steven hier in Guyana. Mijn werk is niet eens zo belangrijk in vind wel een andere baan hier. Maar als Steven mij niet meer wil dan heb ik niets meer. Hopelijk kunnen jullie mij toch wat advies geven. Thanx

Gerelateerde verhalen.

Klik op de foto om het verhaal te lezen:
Anoniem: Ik ben verslaafd aan mijn collega

Anoniem: Ik gebruik mijn baas om mijn baan te behouden

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.