59-jarige Ivan Kemble overleden in zijn auto te Paramaribo

overleden Suriname

De 59-jarige Ivan Kemble heeft op donderdag 22 maart het leven gelaten in zijn voertuig. De politie van Uitvlugt te Paramaribo kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een verkeersongeval met dodelijke afloop aan de Nidhastraat.
[quads id=1]

Richting Leysweg Paramaribo

Bij aankomst werd Ivan levenloos in het voertuig aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Onderzoek wees uit dat de bestuurder over de Nidhastraat reed. Hij kwam vanuit de Santokhistraat richting Leysweg. Ter hoogte van de Hubert Stichting moet Ivan zich vermoedelijk onwel hebben gevoeld.
[quads id=1]

Vermoedelijk was het zijn hart

De bestuurder geraakte van de weg en het voertuig kwam deels op de rechterberm en deels in de trens terecht. Hij liet ter plaatse het leven. Het vermoeden bestaat dat hij aan een hartinfarct is overleden.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden. Ivan wordt niet gerekend tot een verkeersdode.
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.