Video – De in Paramaribo geboren Sylvana Simons wint zetel in Nederland

Silvana Simons

Sylvana Simons heeft zetel te pakken! GroenLinks wordt veruit de grootste partij in Amsterdam. Dat blijkt uit de exitpoll van Ipsos/NOS. De partij komt uit op elf zetels.
[quads id=1]

Simons is in Paramaribo geboren

Dat waren er zes. D66 was evenals in Utrecht de grote verliezer in de hoofdstad. De grootste partij in Amsterdam zakt van veertien naar negen zetels. Forum voor Democratie krijgt volgens de poll twee zetels. Verrassend is ook dat BIJ1, van de, in Paramaribo geboren, lijsttrekker Sylvana Simons, haar zetel te pakken heeft.

Niet over, maar met elkaar praten

“Om welvaart, woongenot, veiligheid en samenleven voor elke Amsterdammer mogelijk te maken, is het belangrijk dat we niet langer over, maar met de mensen praten die door het beleid geraakt worden in hun dagelijkse leven.
[quads id=1]

180 verschillende nationaliteiten

Het verkiezingsprogramma van Amsterdam BIJ1 kwam dan ook tot stand na gesprekken met en input van tientallen leden, experts, ervaringsdeskundigen, belangstellenden en belanghebbenden die de 180 verschillende (oorspronkelijke) nationaliteiten, ouderen, de LHBTQIA-gemeenschap, ondernemers, studenten, kunstenaars, expats, mensen met een beperking: de mensen die samen Amsterdam haar unieke karakter geven,” aldus Sylvana Simons met de strijdbaarheid die haar zo kenmerkt.

Sylvana Simons is lijsttrekker van haar partij BIJ1 in Amsterdam. Vooral in de Bijlmer is de oud-presentatrice van TMF erg populair en zou je verwachten veel aanhang te treffen. Maar uitkomen voor je politieke voorkeur is nog niet zo makkelijk. Bekijk hier de video daarover:

Bron: dagblad070.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.