Kinderpsycholoog Ferrier, de nieuwe minister van onderwijs voor Suriname?

Lilian Ferrier

Als alles goed zit wordt kinderpsycholoog Lilian Ferrier de opvolger van minister Robert Peneux op het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur.
[quads id=1]

Kantoor van Peneux is al ontruimt

De Ware Tijd verneemt dat Peneux zijn kantoorruimte al heeft ontruimd en een protocol van overdracht heeft opgemaakt om belangrijke stukken over te dragen aan zijn opvolger.

Beëdiging 29 maart

In het document staat wel vermeld dat de overdracht aan Ferrier zal plaatsvinden. Vernomen wordt dat de nieuwe minister op 29 maart wordt beëdigd. Ferrier bevestigt desgevraagd dat zij inderdaad is benaderd om van Peneux over te nemen.

Gesprek met de president

“Ik ben inderdaad gepolst en ben langs geweest bij de president voor een gesprek.”
[quads id=1]

Kinderpsycholoog Lilian Ferrier wordt mogelijk de opvolger van minister Robert Peneux op het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur. Foto: Stefano Tull

Ze wil echter ontkennen noch bevestigen of ze positief heeft gereageerd op het verzoek van het staatshoofd en vraagt om een formeel bericht vanuit het kabinet af te wachten.

Herschikking van ministers

Nu neemt minister Patrick Pengel van Volksgezondheid waar op het ministerie. De president is nu bezig met een herschikking van zijn ministersteam.
[quads id=1]
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.