Oproep – Vreedzame betoging te Dr. S. Redmondstraat Paramaribo

jesserun

Xaviera Jessurun, een van de initiatiefnemers van ‘Next Generation Movement’ zegt dat de vreedzame betoging van donderdag 22 maart 2018 bij het monument voor gerechtigheid en Vrede aan de dokter Sophie Redmondstraat te Paramaribo gewoon doorgaat

Zonder vergunning in Paramaribo

Maar wel zonder vergunning. Zij reageert hiermee op de uitspraak van districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo – Noordoost. Die zegt dat de organisatie moet instaan voor de consequenties

Bekijk hier de oproep:

Lees de volgende krantenartikelen erover:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.