Overleden – Irene Rees

Irene Rees

Verdrietig, maar ook vervult van trots en mooie herinneringen, laat de familie u weten dat van ons is heengegaan: onze moeder, zus, oma en overgroot oma

Een moeder sterft altijd te vroeg. Al wordt zij nog zo oud je bid dat God haar sparen zal omdat je van haar houdt. Maar als de dagen knellen gaan, zij ziek wordt, moe en oud. Bid je dat God haar halen zal omdat je van haar houdt.

Irene Harriette Rees

Geboren Commewijne 21-8-1943
Overleden Amsterdam 17-3-2018

Afscheid en uitvaart wordt nader bekent gemaakt

Namens de nabestaanden:
Familie Rees
Familie Darson
familie Williams

[quads id=1]
irene reesIrene Rees
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.