Ontvoering 2 meisjes door nep agent te Paramaribo waarschijnlijk gelogen

politie Suriname

De twee jeugdige meisjes die op 2 maart volgens hun verklaring werden ontvoerd door een pseudo-politieagent in Paramaribo hebben naar alle waarschijnlijkheid een valse verklaring afgelegd bij de politie.
[quads id=1]

Man is niet aangehouden

De redactie verneemt dat de verdachte die werkzaam is bij een securitybedrijf nog niet is aangehouden door de politie. Ook is de man bekend bij de meisjes. De ontvoering is mogelijk in elkaar gezet.
[quads id=1]

Mee voor een onderzoek

Volgens de politie zijn de twee meisjes opgehaald door een man die zich voordeed als een agent van de afdeling Jeugdzaken op hun woonadres in het ressort Kwatta. De man die een kogelvrij vest aanhad, gaf aan de ouders van de twee meisjes te kennen dat ze mee moesten voor een onderzoek.

meisje

Bij de politie Paramaribo gemeld

[quads id=1]
De twee meisjes zouden hebben doorgehad dat het om een ontvoering ging na een telefoongesprek van de man in de auto. Zij zouden op een bepaald moment uit het voertuig zijn gevlucht en hulp hebben gezocht. Kort daarna meldden zij zich met hun ouders bij de politie. De politie maakte op 3 maart melding van de ontvoering, maar heeft nog geen informatie verstrekt over het onderzoek.

Eerdere berichten:
Twee jonge meisjes meegenomen door nep politieagent te Kwatta – Paramaribo

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.