Nadia Belfor door agressieve pitbull aangevallen en gebeten te Paramaribo

valse pitbul

De 75-jarige Nadia Belfor is zondagmiddag aan de Dr. Sophie Redmondstraat te Paramaribo aangevallen door de pitbull van haar buurman, terwijl zij naar de winkel liep.
[quads id=1]

Aan de Dr. Sophie Redmondstraat te Paramaribo

Mank lopend, met haar bovenbeen in verband, kwam ze met haar zoon bij de Ware Tijd om haar verhaal te doen. De vrouw die fysiek nog stevig ter been was, is dat na de hondenbeten voorlopig niet meer.

Het moment waarop de seniorenburger langsliep, deed haar buurjongen de poort open om uit te rijden. Hij zei de oude vrouw niet te hebben gezien.
[quads id=1]

Beten over haar lichaam

Dor de aanval van de hond viel de vrouw. Ze is gehecht aan haar linker- en rechterbeen, waar het beest haar heeft gebeten. Ze heeft ook nog kleine hondenbeten over haar lichaam, maar die zullen volgens de arts normaal drogen.


[quads id=1]
“Ik hoop niet dat ik zo moet blijven lopen.” Omstanders zijn de vrouw te hulp geschoten en hebben de politie gebeld. Een paar maanden terug sprong dezelfde pitbull over de schutting om de hond van mevrouw Belfor aan te vallen.

Medische kosten voor de eigenaar

De medische kosten die ze heeft gemaakt door de recente aanval moet de eigenaar van het beest vergoeden, zegt de politie van station Munder.

Twee weken terug besloot de politie een pitbull dood te schieten toen het dier agressief gedrag vertoonde. In januari is een 82-jarige man gebeten door zijn hond, een kruising tussen een rottweiler en een fila brasileiro.

Het komt te vaak voor

De man stierf vervolgens aan een hartaanval. Zijn schoondochter werd ook gebeten door de hond en liep ernstige verwondingen op.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.