Densio, Donovan, Lorenzo, Raymon en Roché niet vrijgelaten – Suriname

sukru drugs Suriname

Advocaat Irvin Kanhai heeft rechter Ingrid Lachitjaran niet zover gekregen om zijn verzoek in te willen en zijn cliënten voorlopig in vrijheid te stellen.
[quads id=1]

Ze zouden haar SUKRU hebben gegeven

Densio K., Donovan F., Lorenzo B., Raymon D. en Roché A. is intiem misbruik ten laste gelegd. Zij zouden F.A. (20) gedwongen hebben intieme handelingen te plegen. Er zou ‘sukru’, een bedwelmend middel, aan haar toegediend zijn in oktober vorig jaar.

Ze wilde het zelf

Rechter Ingrid Lachitjaran wilde het slachtoffer verhoren. Zij is echter niet verschenen op de zitting. Kanhai betwiste het dat het slachtoffer is misbruikt. Zij zou zelf geprobeerd hebben omgang met de verdachten te hebben, nadat zij drugs had gebruikt.
[quads id=1]

Niet vrijgelaten

sukru drugs

Kanhai merkte op dat F.A. met alles zou hebben meegewerkt. Zij zou achteraf ontevreden zijn over de betaling. Het Openbaar Ministerie kan zich niet terugvinden in het verzoek van de raadsman om zijn cliënten in vrijheid te stellen. De rechter had F.A. verder willen horen over de verklaringen die zij heeft afgelegd.

Er zijn enkele tegenstrijdigheden. Toch ging de rechter niet mee met de advocaat, omdat er nog steeds ernstige bezwaren zijn tegen de verdachten. De zaak wordt op 16 april verder behandeld. F.A. wordt opnieuw gedagvaard voor de zitting.
[quads id=1]
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het GRATIS.