Vrouw uit Suriname maakt eind aan leven. Ze werd uitgelachen op Facebook

zelfmoord Suriname

Een vrouw uit Suriname die afgelopen weekend online het mikpunt was van spot, zou zelf een eind aan haar leven hebben gemaakt. Dat melden diverse bronnen uit Suriname.

Berichten uit Suriname

De vrouw was te zien in een oud filmpje waarin ze dreigde zelfdoding te plegen door zichzelf in de nek te steken met een scherp voorwerp. Het filmpje werd duizenden keren gedeeld, waarbij de vrouw belachelijk gemaakt werd. Volgens diverse berichten uit Suriname zou de vrouw afgelopen weekend de daad bij het woord hebben gevoegd en zich zelf van het leven hebben beroofd.

Mensen op Facebook reageerde geschokt

Op Facebook wordt geschokt gereageerd op het bericht. Ook mensen die het filmpje delen reageren vol ongeloof en hebben spijt. Een Facebook gebruiker zegt daarover “Ik was 1 van de slechte mensen die haar video heeft gedeeld en nu word ik wakker met Gods genade en lees ik dat ze er niet meer is en nu typ ik huilend dit bericht vol ongeloof en spijt😢😢😢ik ga me zelf dit nooit vergeven😢😢het spijt me vreselijk“.

zelfmoord Suriname
Video stil

Een ander zegt “Heel jammer… maar ik weiger te geloven dat het de schuld is van grappemakers op fb. Ze was verliefd en haar liefde werd niet beantwoord. (Dat is de rede denk ik zo)“.

Het filmpje is ondertussen verwijderd van Facebook. Het is niet duidelijk als de bespottingen hebben geleid tot haar uiteindelijke dood

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.