Politieoproep: Waar is de eigenaar van ‘Stichting Voor Het Kind Suriname’?

stichting voor het kind Suriname

De politie van het Bureau Nieuwe Haven is opzoek naar de eigenaar of verantwoordelijke van het gebouw waarin de Stichting Voor Het Kind was gevestigd. In dit gebouw werden er jonge kinderen ondergebracht.
[quads id=1]

Gebouw met waardevolle spullen staat al een tijdje leeg

Al geruime tijd blijkt het gebouw met waarde volle goederen verlaten te zijn en dat niemand zich hierover bekommerd. De politie krijgt elke week een dievenmelding van buurtbewoners die een oog in het zeil houden. Reagerend op de laatste melding van deze week, is er een drugsverslaafde met een blauwe barrel op zijn fiets, vol met nieuwe spullen waaronder schoolkleding en schooltassen aangehouden.

Goederen in beslag genomen

De goederen zijn in beslag genomen.
[quads id=1]

Foto van de stichting
Oproep van politie Suriname

De politie roept hierbij de eigenaar of de verantwoordelijke van dit gebouw op om zich aan te melden op het politiebureau van Nieuwe Haven, bij de inspecteur van politie Brown voor de verdere afhandeling van deze zaak.

Misbruikte kinderen in Suriname

De stichting ‘Voor het Kind’ zet zich in voor misbruikte kinderen in Suriname. Regelmatig kreeg de stichting donaties en gelden van vrijwilligers en bedrijven. Bekijk hier 1 video daarvan:

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.