Man beroofd aan de Waterkant te Paramaribo. 2 verdachten aangehouden

Juwelier Suriname

Octavio B. (22) is in de vroege ochtend van maandag 12 maart aangehouden aan de Waterkant. De verdachte beroofde een manspersoon, ter hoogte van de eethuizen, van zijn gouden halsketting.
[quads id=1]

Waterkant te Paramaribo

Omstanders grepen in en hielden Octavio aan. Hij zag kans de halsketting weg te gooien. De travestiet Verginio K. die zich in de directe omgeving bevond, raapte de ketting op en stopte deze ergens aan zijn lichaam weg.

Teruggegeven aan de eigenaar

Octavio werd overgedragen aan de politie. De wetsdienaren hielden Verginio die zich in de directe omgeving was, aan. De halsketting is op Verginio terug gevonden en afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.
[quads id=1]
Beide verdachten werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Tijdens het onderzoek is uit de administratie gebleken dat er meerdere aangiften van diefstal tegen de travestiet zijn gedaan.

Verginio heeft bekend

Juwelier SurinameVerginio heeft bekend de strafbare feiten te hebben gepleegd, omdat klanten aan wie hij zijn diensten heeft verleend, hem niet betaalden. Andere aangevers gaven hun mobiele telefoon als onderpand voor de aan hen bewezen diensten.

2 verdachten aangehouden

[quads id=1]
Beide verdachten zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.