Trimmende vrouw beroofd van ketting aan de cultuurtuin te Paramaribo

Trimmende vrouw beroofd van halsketting. De politie van Paramaribo kreeg donderdagmiddag een melding van een straatberoving aan de Cultuurtuinlaan.
[quads id=1]

Aan de cultuurtuinlaan te Paramaribo

Twee personen waren bezig te trimmen. Op een gegeven moment werd een van hen onder bedreiging van een mes beroofd van haar halsketting. Na de daad is de dader het bos in gevlucht. Het slachtoffer schreeuwde riep om hulp, maar dit geval heeft zich zo snel voorgedaan dat niemand de rover kon aanhouden.

Aangifte bij de politie
Voorbeeldfoto cultuurtuin joggen

[quads id=1]
De politie heeft de aangifte ter zake opgenomen. Bij deze doet de politie een beroep op de samenleving om niet alleen over verlaten straten te lopen. Ook op de trimbaan is het aangeraden om in groepjes te sporten. De daders zoeken immers altijd eenzame loper en verlaten plekken om toe te slaan.

Politie waarschuwing

Het kan zijn dat bij verzet zaken een andere wending kunnen krijgen. Wees steeds voorzichtig en alert wanneer je als voetganger of fietser op de openbare weg bent.
[quads id=1]
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.